Pincér Akadémia ajánlás

Tisztában vagy vele, hogy milyen bort ajánlanál egy halételhez?

Pincér Akadémia megterítés

Hogyan kell megteríteni egy asztalt?

Pincér Akadémia koktél

Tudod hogyan kell elkészíteni egy alap koktélt?


Ha ezek ismeretlenül csengenek, akkor neked való a Pincér Akadémia felszolgáló képzése. MÉG MINDIG GONDOLKOZOL, HOGY EZ NEKED VALÓ-E?

GÖRGESS LEJEBB A RÉSZLETEKÉRT

MIÉRT VÁLASZD A PINCÉR AKADÉMIA KÉPZÉSÉT?

Nálunk megtanulhatod a felszolgáló szakma alapjait. Pontosan ezért a tananyagot úgy alakítottuk ki, hogy a képzés végére tisztában legyél mindennel, amire szükséged lesz a későbbi munkavállalásod során.

Kiknek ajánljuk a pincér képzést?

Mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat a vendéglátásban, de még nem rendelkeznek tapasztalattal ezen a téren.

MILYEN KÉPZÉSRE JELENTKEZHETK?

Választhatsz teljes képzést, ami mind a szakmai, mind a nyelvi felkészítést tartalmazza, a 80 órás teljes tanfolyam ára 79.000 forint. Amennyiben rendelkezel már szakmai tapasztalattal, de nyelvtudásod szeretnéd még csiszolni, válaszd a külön 40 órás nyelvi képzésünket, mely 64.900 forint. Ha a nyelvtudásod már megfelelő, de nem a ranglétra legaljáról akarsz elindulni a vendéglátásban, akkor ajánljuk kizárólag csak a szakmai képzést, ami szintén 40 órás, és 54.900 forint.

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

A képzésre a jobb oldali oldalsávban, vagy a Jelentkezés oldalon kitöltött űrlap segítségével tudsz. A jelentkezés véglegesítése, a választott képzés teljes díjának 20%-ának előre fizetésével történik, így biztosíthatod a helyed az adott kurzuson. A jelentkezés után, kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, és elküldi neked a fizetési lehetőségeket, illetve az általános tájékoztatót. Amennyiben kérdésed lenne, úgy az oldal jobb alsó sarkában található Kérdésed van? buborékra kattintva, gyorsan és egyszerűen felveheted velünk a kapcsolatot, vagy kattints ide.

HOGYAN ZAJLIK A KÉPZÉS?

A részletes képzési információkért kattints ide.

MÉG EGY OK, HOGY MINKET VÁLASSZ

Tanulj ingyen a Pincér Akadémián! Abban az esetben ha a teljes képzést választod akár ingyen is tanulhatsz! A képzés ideje alatt lehetőséged lesz partnereinknél munkát vállalni. A képzés díját nem kell zsebből kifizetned hanem már te magad fogod tudni megkeresni az árát. Ingyen szeretnék tanulni. Irány a jelentkezési oldalunk és a legördülő menüből válaszd a ki a 'Ledolgozom a Tandíjat' opciót. Tovább a jelentkezési oldalra


{{ formitem.title }}

{{ message | trans }}
{{ error | trans }}
{{{ thankyou }}}
2015 PINCÉR AKADÉMIA © MINDEN JOG FENNTARTVA